Skriv til os hvis har nogle spørgsmål - Carsten@c-jespersen.dk

Adresse: Ramsherred 1
Postnr. & by: 6470 Sydals

Kloakarbejde tilbydes i Sønderborg kommune og omegn

​Murermester Carsten Jespersen er både uddannet murer og autoriseret kloakmester. Dertil kommer over 30 års erfaring inden for byggebranchen.

Vi kan derfor udføre alle former for kloakarbejde, men vi kan også tilbyde murer- og støbearbejde. Vi kan desuden hjælpe ved akutte behov for kloakarbejde i Sønderborg kommune og omegn.

Vi kan lave nye kloakker og reparere de gamle

​Vi tilbyder med andre ord at udføre akut kloakarbejde, men også forefaldende arbejde i forbindelse med spildvand og regnvand. Desuden kan vi etablere nye kloakrør og afløbsledninger ved til- og nybyggeri.

Kloakledninger holder i mange år, men de kan bryde sammen på grund ad rotter og her kan vi reparere eller renovere de gamle rør, hvis de er forstoppede, er blevet utætte eller simpelthen er faldet sammen.

Vi starter altid med at give gode råd og grundig vejledning om kloak og afløb, herunder om de forskellige muligheder ved et eventuelt brud. 

Desuden lægger vi vægt på kvalitet, service og præcision. Du skal med andre ord vælge os, fordi vi er pålidelige, kommer til tiden og udfører det, som vi har aftalt.

Få et tilbud på kloakarbejde af din lokale kloakmester

​Du kan kontakte murermester Carsten Jespersen, hvis du skal bruge en autoriseret kloakmester til en akut reparation eller en udbedring af dit kloaksystem i Sønderborg kommune og omegn.

Du kan ringe til os på telefon 40 19 61 69 eller 74 41 61 69 for at få et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

Carsten Jespersen

CVR: 17975501

Find vej

​Ramsherred 1

6470 Sydals

Kontakt os