Skriv til os hvis har nogle spørgsmål - Carsten@c-jespersen.dk

Adresse: Ramsherred 1
Postnr. & by: 6470 Sydals

Murermester Carsten Jespersen

​Murermester Carsten Jespersen startede sit kloak-, støbe- og murerfirma for over 20 år siden. Det var i 1994, og dengang havde Carsten allerede været i branchen siden 1982. Carsten er uddannet murer, men er også autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi kan udføre alle former for kloak-, støbe- og murerarbejde.

Vi udfører kloak-, støbe- og murerarbejde

​Vi kan udføre kloak-, støbe- og murerarbejde i hele landet, men normalt arbejder vi primært i Sønderborg kommune og omegn. Vores kunder tæller blandt andet private boligejere, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Vores kloak-, støbe- og murerfirma består af tre medarbejdere, hvilket er mig selv som murermester, en murersvend og en murerlærling. 

Vi er med andre ord en lille virksomhed, og derfor har vi en fleksibilitet, der gør, at vi kan tilgodese flere kunder samtidig.

Vi giver gerne god rådgivning inden for alle de områder, som vi arbejder med, og vi lægger vægt på kvalitet, service og præcision. Du skal vælge os, fordi vi er pålidelige, kommer til tiden og udfører det aftalte arbejde, så vi kan være sikre på, at du vil ringe efter os igen.

Vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven

​Vi arbejder ud fra kundernes ønsker og behov, og vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven med henblik på at give et uforpligtende tilbud. Vi har en række samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis der bliver brug for andre faggruppe for at kunne fuldføre arbejdsopgaven.

Du kan ringe efter murermester Carsten Jespersen på telefon 40 19 61 69 eller 74 41 61 69.​

​Firma & CVR

Carsten Jespersen

CVR: 17975501

Find vej

​Ramsherred 1

6470 Sydals

Kontakt os