Skriv til os hvis har nogle spørgsmål - Carsten@c-jespersen.dk

Adresse: Ramsherred 1
Postnr. & by: 6470 Sydals

Nyt badeværelse eller køkken i Sønderborg kommune eller omegn

​Hos murermester Carsten Jespersen kan vi opføre et nyt badeværelse, toilet eller køkken, herunder alt kloak-, flise- og klinkearbejde samt opmuring af en eventuel bruseniche.

Og vi har lokale samarbejdspartnere til at ordne alle de andre fagopgaver som for eksempel VVS, malerarbejde og eventelt tømrerarbejde, således vi kan stå for hele totalentreprisen i forbindelse med en totalrenovering.

Vi kan lave en totalrenovering eller en mindre reparation

​Mange husejere og boligejere er igen begyndt at få moderniseret deres badeværelser, toiletter og køkkener, og fælles for mange af disse opgaver er, at folk ønsker en gennemført renovering, hvor alt bliver udskiftet, men vi kan naturligvis også udføre mindre renoveringer.

Det kan være, at du blot ønsker nye fliser eller klinker, eller at du måske kun ønsker nogle mindre reparationer eller forbedringer. 

Vi giver gerne gode råd og grundig vejledning, hvis du ønsker et nyt badeværelse, toilet eller køkken. Du skal vælge os, fordi vi er pålidelige, kommer til tiden og udfører det, som vi har aftalt. På den måde kan vi være sikre på, at du vil ringe til os en anden god gang.

Kontakt os for at tale om et nyt badeværelse eller køkken

​Du kan kontakte os, hvis du ønsker en besigtigelse, hvor vi drøfter dine muligheder, hvorpå vi fremsender et uforpligtende tilbud på et badeværelse eller et køkken. Du kan ringe efter din lokale murermester fra Sønderborg kommune på telefon 40 19 61 69 eller 74 41 61 69.​

​Firma & CVR

Carsten Jespersen

CVR: 17975501

Find vej

​Ramsherred 1

6470 Sydals

Kontakt os