Skriv til os hvis har nogle spørgsmål - Carsten@c-jespersen.dk

Adresse: Ramsherred 1
Postnr. & by: 6470 Sydals

Renovering af facader på dit hus

Hos Murermester Carsten Jespersen har vi over 30 års erfaring som murer, og derfor kan vi tilbyde alt inden for facaderenovering og al anden renovering af murværk. En side af sagen er, at slidte og kedelige facader trækker det samlede indtryk af et hus ned.

En anden side af sagen er, at vand og fugt kan trænge ind i murværket, hvis facaden ikke er korrekt vedligeholdt.

En facaderenovering kan hindre skader i murværket

​Generelt skal der en del til, før murværket kan blive skadet af en misligholdt facade, men hvis fugten først begynder at trænge igennem, så kan en eventuel hulmursisolering blive ødelagt, ligesom eventuel svamp kan begynde at brede sig i huset. Murbier kan også ødelægge fugerne og føre til varige skader på huset.

Vi kan renovere din facade ved at reparere de gamle fuger eller med vandskuring hvis det foretrækkes. Det kan også være, at du ønsker en skalmur eller ønsker at få fjernet en skalmur.​

Vi råder og vejleder gerne om renovering af facader

​Vi giver meget gerne gode råd og grundig vejledning om facaderenovering, herunder om de forskellige muligheder og alternativer, og vi lægger altid vægt på kvalitet, service og præcision.

Du skal med andre ord vælge os, fordi vi er pålidelige, kommer til tiden og udfører det, som vi har aftalt.

Du er velkommen til at kontakte murermester Carsten Jespersen fra Sønderborg kommune, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på facaderenovering. Du kan ringe til os på telefon 40 19 61 69 eller 74 41 61 69 for at høre mere.​

​Firma & CVR

Carsten Jespersen

CVR: 17975501

Find vej

​Ramsherred 1

6470 Sydals

Kontakt os