Skriv til os hvis har nogle spørgsmål - Carsten@c-jespersen.dk

Adresse: Ramsherred 1
Postnr. & by: 6470 Sydals

Støbearbejde af murermester

​Murermester Carsten Jespersen udfører alle former for støbearbejde, og vi arbejder især for husejere, offentlige institutioner og virksomheder, herunder entreprenører og bygherrer, i Sønderborg kommune og omegn. Vi kan for eksempel opføre betonvægge med armering, støbe gulve og sokler samt udføre mindre reparationsarbejde på ældre beton.

Vi kan kombinere støbearbejde med kloakarbejde

​Vi kombinerer gerne støbearbejde med kloakarbejde ved nybyggeri og tilbygninger, således vi etablerer alle kloakrør og afløbsledninger samt sokkel og gulve i en og samme arbejdsgang. Vi kan også støbe fundamentet til terrasser, garager og lignende, ligesom vi kan opføre murværk af mursten eller betonvægge med armering ved en tilbygning.

Vi laver gerne gulvet i badeværelser og på toiletter

​Vi kan endvidere kombinere etablering af ekstra badeværelser eller gæstetoiletter med støbning af gulve. Vi kan støbe gulve til bryggerser, badeværelser og toiletter, uagtet det er i stueplan eller på en højere etage.

Vi kan også reparere gulvet på ældre badeværelser og toiletter i forbindelse med en modernisering af hele rummet.

Vi giver gerne råd og vejledning inden for alt støbe- og betonarbejde, og vi lægger vægt på kvalitet, service og præcision. Du skal med andre ord vælge os, fordi vi er pålidelige, kommer til tiden og udfører det aftalte arbejde, så vi kan være sikre på, at du vil ringe til os en anden gang.

Du er velkommen til at kontakte murermester Carsten Jespersen, hvis du ønsker en besigtigelse og et uforpligtende tilbud på støbearbejde i forbindelse med nybyggeri, tilbygning eller renovering. Du kan ringe til os på telefon 40 19 61 69 eller 74 41 61 69.

​​

​Firma & CVR

Carsten Jespersen

CVR: 17975501

Find vej

​Ramsherred 1

6470 Sydals

Kontakt os