Skriv til os hvis har nogle spørgsmål - Carsten@c-jespersen.dk

Adresse: Ramsherred 1
Postnr. & by: 6470 Sydals

Tilbygning tilbydes til dit hus i Sønderborg kommune og omegn

​Vi kan tilbyde at opføre en ny tilbygning til din villa, dit parcelhus eller dit sommerhus. Vi tilbyder både at rådgive og at varetage hele totalentreprisen i samarbejde med andre faggrupper som blandt andet VVS-installatører, malere og tømrer.

En tilbygning kan skabe nye muligheder i dit hus

​En tilbygning kan være alt fra en garage til en helt ny fløj på huset. Det kan også være, at der mangler et børneværelse, eller at stuen simpelthen ikke er stor nok.

Nogle ønsker måske en dedikeret spisestue, mens andre ønsker en solid vinterstue. Atter andre arbejder hjemmefra og behøver et ordentligt arbejdsværelse.

De fleste, som vælger at få opført en tilbygning, har boet i deres hus i en årrække, men har ikke længere plads nok, og så kan det være et godt alternativ med en tilbygning frem for at skulle flytte.

Det kan også være en bedre økonomi, der nu åbner op for nye muligheder, eller det kan også være, at du har fundet det helt rigtige hus, som du er ved at købe eller lige har købt, men ikke er stort nok.

Ring til os for at komme videre med din tilbygning

​Vi giver gerne gode råd og grundig vejledning, og du kan kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe efter os på telefon 40 19 61 69 eller 74 41 61 69.

​​

​Firma & CVR

Carsten Jespersen

CVR: 17975501

Find vej

​Ramsherred 1

6470 Sydals

Kontakt os